Op bezoek bij Taekwon-Do Soo Bak-Gi

Al 20 jaar Grote Clubactie deelnemer

Op bezoek bij Taekwon-Do Soo Bak-Gi

Al 20 jaar Grote Clubactie deelnemer

De Grote Clubactie bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden. Niet alleen wij vieren dit jaar een jubileum maar ook sommige deelnemende verenigingen gaan bijzonder jaar tegemoet. Wij bezoeken een aantal van deze clubs om te luisteren naar hun Grote Clubactie verhaal.

De QR-codes heeft ons 98% van de verkochte loten opgebracht.

De Grote Clubactie van Taekwon-Do Soo Bak-Gi

De taekwondo vereniging uit Asten doet al sinds 2002 mee met de Grote Clubactie! Hun eerste deelname was er een met een gouden randje. Hoofdtrainer en clubcoördinator John van Dam ging in 2002 naar het WK Taekwondo in Miami, Amerika. Mede dankzij de opbrengsten vanuit de Grote Clubactie kon hij deze reis maken. Met als klap op de vuurpijl ging hij met de wereldtitel op zak terug naar Nederland.

In de 20 jaar dat de vechtsportvereniging mee doet is de inzet van het verkoopboekje altijd een succes geweest. Met de uitbreiding van de (persoonlijke) QR-codes behaalde de vereniging afgelopen jaar een nóg beter resultaat.

Groot feest voor taekwondo sportschool

2022 is ook voor de taekwondo sportschool een bijzonder jaar. Zij vieren namelijk 2 jubilea: het 45-jarig bestaan in Asten en het 10-jarig bestaan in Ospel. Om dit jaar feestelijk te vieren staan er een hoop leuke en verrassende activiteiten op de planning.

Bekijk de video en ontdek meer over het Grote Clubactie verhaal van Taekwon-Do Soo Bak-Gi.

Wil jouw vereniging ook meedoen met de 50e editie van de Grote Clubactie? Schrijf je dan nu in!