Op bezoek bij VIVES Volleybal

‘Al ruim 25 jaar enthousiast deelnemer van de Grote Clubactie’

Op bezoek bij VIVES Volleybal

‘Al ruim 25 jaar enthousiast deelnemer van de Grote Clubactie’

Niet alleen wij vieren dit jaar een jubileum maar ook heel veel andere verenigingen in Nederland hebben iets te vieren. Voor ons reden om bij een aantal van hen op bezoek te gaan. Zij vertellen ons hoe ze de Grote Clubactie inzetten en wat het voor hun betekent.

We versturen de verkooplinks ook via de mail naar onze leden en dat werkt het allerbeste

Iedere groep een eigen verkoopmethode

Dat VIVES Volleybal al meer dan 25 jaar deelneemt aan de Grote Clubactie is mede te danken aan het enthousiasme van de leden. Elk jaar doet iedereen weer hard zijn best om een extra zakcentje te verdienen voor hun vereniging. Afgelopen jaar maakte de vereniging veel gebruik van de persoonlijke verkooppagina’s. De mini’s gingen langs de deuren met een verkoopboekje mét persoonlijke QR-code en de wat oudere jeugd kreeg een verkooplink toegestuurd zodat ze online loten konden verkopen. Volgens Jessica werkt deze combinatie echt super goed.

60 jaar VIVES

De volleybalvereniging uit IJsselstein bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar! Dat laten ze niet zomaar voorbij gaan. Gedurende het jaar worden er verschillende festiviteiten georganiseerd. Zo mag de jeugd gaan laser gamen en wordt er een groot feest georganiseerd. De opbrengsten vanuit de Grote Clubactie helpen om dit soort extra’s te organiseren.

De Gouden Tip

Volgens Jessica werkt het goed om ook een eigen winactie te organiseren waarbij de beste lotenverkopers een prijs winnen. Aan het begin van de actie, bij het uitdelen van de verkoopboekjes, worden de leden hier extra op te geattendeerd: “Doe je best, verkoop zoveel mogelijk loten want de winnaar krijgt een prijs”. Tot slot vertelt Jessica dat het belangrijk is om te laten zien dat je vereniging deelneemt aan de Grote Clubactie. Hang de posters op en maak de deelname kenbaar op social media.

Nieuwsgierig naar nog meer verhalen? Bekijk ze hieronder!