Semmi is de beste lotenverkoper van Nederland

Hij verkocht maarliefst 3.449 loten

Semmi Baskaya verkocht voor zijn voetbalvereniging V.V.Z. ’49 een recordaantal loten. Hij haalde in zijn eentje al meer dan € 8.000,- op, wat er mede voor heeft gezorgd dat zijn club uit Soest in totaal € 20.661,- heeft opgehaald. 

Winnnaar Kids-verkoopwedstrijd 2023

Met deze unieke prestatie is Semmi de winnaar van de Kids-verkoopwedstrijd geworden. Meer dan 10.000 lotenverkopers gaven zich op voor de wedstrijd. Iedereen die 40 of meer loten verkocht kon meedoen.

We gingen dus op bezoek bij de voetbalvereniging van Semmi om hem zijn prijs te overhandigen. Een prachtige beker en een PS5! Zo werd hij even goed in het zonnetje gezet.

Ook het NOS Jeugdjournaal wilde meer weten over dit succes!

Semmi vertelt dat hij eerst veel langs de deuren is gegaan in zijn straat, daarmee verkocht hij al best wel wat loten. Maar de meeste loten werden verkocht aan de zakenrelaties van zijn vader. Via de telefoon van zijn vader Ali, die een eigen bedrijf heeft, hebben hij veel mensen gevraagd om een Superlot te kopen. “Toen ging het ineens heel hard.”

Met een Superlot t.w.v. € 150 verkoop je 50 loten ineen. Hij verkocht er maar liefst 55 , dat tikt lekker aan!

Met de mega opbrengst kan V.V.Z. ’49 eindelijk beginnen aan de bouw van een tribune langs het hoofdveld. Een lang gekoesterde droom die nu in vervulling kan gaan voor de voetbalclub uit Soest.