Winnaar Superlottrekking bekend

Ieder jaar vindt er onder alle kopers van een Superlot een extra trekking plaats. De winnaar van deze trekking mag namens de Grote Clubactie een extra geldbedrag overhandigen aan de verkopende vereniging. Dit jaar viel deze prijs van € 5.000,- extra voor de clubkas in Groningen.

SV Meister deed dit jaar mee met de Grote Clubactie en had als spaardoel een bedrag van € 1.500,- voor nieuwe materialen bepaald. De volleybalvereniging uit Uithuizermeeden verkocht hiervoor ook Superloten. Mede hierdoor werd het spaardoel bereikt en de vereniging kijkt terug op een succesvolle actie.

Clubcoördinator Gerrie verkocht zelf 2 Superloten aan zijn directeur Wilfried van Meurs. Zijn bedrijf Waddenmolen steunde hiermee graag een lokale vereniging. Op zijn Superloten vielen al een aantal eindcijferprijzen. De mooiste prijs is dat hij de Superlottrekking gewonnen heeft en dus de cheque t.w.v. € 5.000,-  mocht overhandigen aan SV Meister. Een prachtig bedrag om een leuke activiteit op te zetten voor de club!