Tips om meer loten te verkopen!

Je hebt nog een kleine maand om jouw verkoopboekje en/of digitale lotenmeter vol te krijgen! Om die laatste eindsprint te trekken en misschien wel de beste lotenverkoper van Nederland te worden, hebben we een aantal tips voor jullie om nóg meer loten te verkopen.

4 tips!

Tip 1: Verzamel badges
Verkoop zoveel mogelijk loten en verzamel badges totdat je ze alle 8 hebt verzameld! Heb jij de Legend badge verdiend? Geef je dan snel op voor de Kids-verkoopwedstrijd!

Tip 2: Vraag je familie
Vraag aan je opa, oma, tante of oom om loten te kopen. En wonen ze wat verder weg? Dan vraag je ze online een lot te kopen. Ga ook nog even snel bij de buren langs om nog meer loten te scoren. Wist je dat je ook je verkoopboekje kan meenemen naar een verjaardag? Zo verkoop je in één keer veel loten.

Tip 3: Ga samen op pad
Ga gezellig samen met je teamgenoten of vriendjes & vriendinnetjes op pad om loten te verkopen voor jouw club. Tover samen je beste glimlach tevoorschijn, zeker weten dat het helpt!

Tip 4: Maak een video
Laat iedereen nogmaals weten dat je loten verkoopt. Maak een eigen verkoopfilmpje en stuur deze samen met je (persoonlijke) verkooppagina via WhatsApp (van je ouders) door naar familie en vrienden. Deel deze video dan ook even op social media met #groteclubactie en maak kans op een Nintendo Switch.

Wil jij nog meer tips en tricks om tijdens de eindsprint zoveel mogelijk loten te verkopen? Klik dan op de onderstaande button.