Maak echte klappers met Superloten

Met een Superlot ter waarde van € 150,- verkoop je 50 loten ineens. Ook hier gaat 80% naar jullie clubkas. Dat is € 120,- per verkocht Superlot.

Een Superlot is ideaal om te verkopen aan seniorenteams binnen de vereniging (zo dragen ook zij hun steentje bij). Daarnaast is het voor bedrijven een mooie vorm van mini-sponsoring. Koopt een bedrijf een Superlot bij je? Zet ze dan in het zonnetje!

Geef bij je eerste bestelling aan hoeveel Superloten je wilt ontvangen, dan voegen we ze gratis toe.

Verkoop Superloten en maak kans op €5.000,- extra voor de clubkas

Uit alle verkochte Superloten wordt 1 Superlot getrokken. Is het winnende Superlot verkocht door jouw vereniging? Dan maakt de Grote Clubactie, namens de koper van jouw Superlot, € 5.000,- aan jullie club over. Deze Superlot trekking vindt plaats op 28 november 2023.

Verkooptips

Superloten verkopen doe je zo!

  • Vraag lokale ondernemers, dit is een mooie vorm van mini-sponsoring
  • Vraag jullie seniorenteams gezamenlijk een lot te kopen, zo dragen zij ook een steentje bij aan de actie
  • Zet de koper in het zonnetje. Maak een foto van de overhandiging van het Superlot en deel deze op jullie online kanalen voor extra aandacht van de actie.
  • In ‘Mijn Grote Clubactie’ staat al een Superlot-verkooplink voor jouw vereniging klaar. Deze verkooplink deel je met jouw potentiële koper, zo kun je ook online Superloten verkopen.

Combineer meerdere verkoopmethodes

We bieden verschillende methodes aan om loten te verkopen waarbij altijd 80% naar jullie clubkas gaat. Kies daarom de methode die het beste bij jullie vereniging past. Beter nog! Zet meerdere methodes in voor een hogere opbrengst