Verkoop van bijna 1.000 superloten wordt beloond met eretitel

Afgelopen weekend was onze directeur Frank Molkenboer op bezoek bij voetbalvereniging NSV’46 in Noorden. Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal werd de opbrengst van de Grote Clubactie 2021 bekend gemaakt. De club haalde wederom een bedrag op van meer van twintigduizend euro. Maar de € 26.537,16 was dit jaar wel heel bijzonder. Dit bedrag werd mede mogelijk gemaakt door de verkoop van maar liefst 203 Superloten. Een mooie opsteker voor deze jubilerende club.

Meer dan 1.000 Superloten

Johan Koole, clubcoördinator Grote Clubactie, was net als voorgaande jaren ook dit jaar verantwoordelijk voor de verkoop van deze Superloten. Waar de leden van club loten verkopen aan familie, vrienden en buren, zet hij zich voor de volle 100% in op de Superloten. Deze focus is met resultaat, in de afgelopen jaren heeft hij inmiddels bijna 1.000 Superloten verkocht voor zijn club NSV’46.

Reden voor het bestuur van de club om hem te benoemen tot Lid van verdienste. Een mooie eretitel voor een clubcoördinator die naast speler, scheidsrechter en jeugdbestuurder al jaren lang de drijvende kracht is achter het succes van de Grote Clubactie binnen zijn club.

Als Grote Clubactie feliciteren we Johan Koole met deze titel en NSV’46 met de geweldige opbrengst.

Steun jouw vereniging

V.l.n.r.: Frank Molkenboer en Johan Koole

Wil jij meer weten over Superloten en hoe deze verkoopmethode voor jullie vereniging is in te zetten? Lees meer over Superloten via onderstaande button.