Wat te doen met je Clubactie poen?

We gingen op bezoek bij twee verenigingen!

De Grote Clubactie is bijna twee weken onderweg en er worden ontzettend veel loten verkocht. Alle lotenverkopers doen hard hun best voor hun vereniging. Wist je dat het motiverend werkt als jullie je leden laten weten wat jullie doel is en wat jullie gaan doen met de opbrengst van de Grote Clubactie? 

Afgelopen week gingen we langs bij DSV Condordia uit Delft en DCV Krimpen uit Krimpen aan den IJssel om te kijken wat zij met de opbrengst van de Grote Clubactie gaan doen.

DSV Condordia

Een pannakooi van de opbrengst

De voetbalvereniging uit Delft doet al heel wat jaren mee met de Grote Clubactie. Boven aan het verlanglijstje van de vereniging staat al heel lang een pannakooi. Een mooie aanvulling op de accomodatie wat echter ook veel kost. Dankzij de inzet van alle leden heeft DSV na drie jaar sparen met de Grote Clubactie de pannakooi kunnen aanschaffen.

Ook dit jaar doen zij weer mee met de Grote Clubactie en hebben ze een nieuw doel opgesteld: het opknappen van de kantine en vergaderruimte. Om dit doel te realiseren maakt de vereniging dit jaar veel gebruik van de persoonlijke QR-codes en verkooplinks. Daarnaast zetten ze ook Superloten in om flinke klappers te maken.

DCV Krimpen

Wordt het dit jaar weer een recordopbrengst?

Vorig jaar haalde DCV Krimpen ruim € 8.000,- op met de verkoop van loten. Dit jaar gaan ze dat recordbedrag proberen te overtreffen zodat ze kunnen investeren in kunstgrasvelden. Vorig jaar maakte de vereniging voor het eerst gebruik van online verkoop. Dat was een groot succes dus ook dit jaar krijgen lotenverkopers een persoonlijke verkooplink zodat ze makkelijk en snel online loten kunnen verkopen.

Om de leden te motiveren zorgen ze voor een onderlinge wedstrijd waarbij de beste lotenverkoper een leuke prijs wint. Ben jij benieuwd naar de gouden tip van DCV Krimpen? Bekijk dan de video.