Het verkoopboekje

De persoonlijke QR-code zorgt voor een boost van je online lotenverkoop

Het verkoopboekje is al jaren een succesvolle verkoopmethode waarbij, veelal jeugdleden, (online) loten verkopen aan familie, vrienden en buren!

Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Deze snelle manier om loten te verkopen, scheelt de vereniging achteraf invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft.

Voordelen verkoopboekje

Het verkoopboekje biedt de mogelijkheid om loten te verkopen op de manier die bij jouw leden past.

Enkele voordelen van het verkoopboekje zijn:

  • Verkopers hoeven niet met contant geld over straat, de aankoop gaat via een eenmalige machtiging.
  • Kopers hebben de keuze om hun aankoop online (via de QR-code) of met pen in het boekje te doen.
  • Kopers komen door het scannen van de persoonlijke QR-code direct bij de online verkooppagina van de verkoper.
  • Door de link van de persoonlijke online verkooppagina te delen via WhatsApp, e-mail en social media kan de verkoper eenvoudig op afstand loten verkopen.
  • Bij een aankoop via de QR-code hoeft de koper geen gegevens af te geven in het boekje

Je eigen QR-code op het verkoopboekje

20% meer verkoop door de persoonlijke QR-code

Voor jullie deelnemende leden staan er persoonlijke QR-codes klaar in de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving. Deze QR-codes print je eenvoudig op, de gratis meegeleverde, etikettenvellen en plak je daarna op de voorkant (over de standaard QR-code) van de verkoopboekjes.

Zo gaan de kopers, na het scannen van de QR-code, direct naar de persoonlijke online verkooppagina van de verkoper en hoeft niet eerst de club en verkoper opgezocht te worden. Daarnaast kan de verkoper zelf eenvoudig zijn eigen pagina delen met vrienden en familie.

Combineer meerdere verkoopmethodes

We bieden verschillende methodes aan om loten te verkopen waarbij altijd 80% naar jullie clubkas gaat. Kies daarom de methode die het beste bij jullie vereniging past. Beter nog! Zet meerdere methodes in voor een hogere opbrengst.