Belangrijke data Grote Clubactie 2021

Zet ze in je agenda!

De Grote Clubactie loopt bijna ten einde en alle verenigingen, lotenverkopers en lotenkopers zorgen voor een succesvolle eindsprint. Om jullie Clubactie tot een goed einde te brengen, hebben we voor jullie de belangrijkste data op een rijtje gezet.

30 november 2021

Je hebt tot en met 30 november 23:59 uur de tijd om de eenmalige machtigingen uit de verkoopboekjes in te voeren. Daarnaast is dit ook de laatste dag voor het verkopen van online loten.

7 december 2021

Lotenverkopers kunnen zich tot en met 7 december inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd, waarmee zij kans maken op één van de vele prijzen. Nieuwsgierig naar wat ze kunnen winnen? Bekijk hier alle winacties voor de lotenverkopers.

8 december 2021

Op woensdag 8 december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2021 plaats onder toeziend oog van de notaris. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, vindt op deze dag ook de trekking van het Superlot plaats.

9 december 2021

Een dag na de trekking, op donderdag 9 december, wordt de trekkingsuitslag op de website gepubliceerd. Jouw lotnummer check je in de lotchecker op onze website.

Daarnaast wordt vanaf 11 december de fysieke cheque bezorgd, hiermee kan het succes gevierd worden. Én vanaf januari 2022 wordt de opbrengst uitbetaald aan alle deelnemende clubs met eenmalige machtiging.

Zet deze en alle andere belangrijke momenten alvast in je agenda! Zo weet je zeker dat je niets mist. Bekijk de gehele agenda op onze website.