Na start actie al 50% méér online loten verkocht!

Een vliegende start van de verkoop van Grote Clubactie loten

September 2021: Afgelopen zaterdag is de Grote Clubactie weer van start gegaan. In heel Nederland zijn meer dan 300.000 enthousiaste leden begonnen met de verkoop van loten voor hun club.

Dit jaar worden er veel online loten verkocht. We zien een stijging van maar liefst 50% ten opzichte van vorig jaar. Toen werden er in de eerste drie dagen bijna 250.000 online loten verkocht, dit jaar zijn dat er al maar liefst 375.000. Dat is veelbelovend.

Ook dit jaar zijn er persoonlijke verkooppagina’s voor verkopende leden beschikbaar. Deze zijn eenvoudig te delen via WhatsApp maar ook te bereiken via een QR-code. Hier wordt veelvoudig gebruik van gemaakt. Het maakt de verkoop nog persoonlijker en leden hebben zelf ook inzage in het aantal (online) verkochte loten. Het is fijn om te horen dat dit helpt in de motivatie van de lotenverkopers.

Door het massale gebruik van de verkooppagina’s hebben we afgelopen zaterdag te maken gehad met enkele technische aanloopproblemen waardoor met name in de ochtend het systeem wat traag was. Gelukkig heeft dit kopers niet weerhouden om massaal loten te kopen.

Verhoog je opbrengst en maak het leuker voor je leden!

Meer loten verkopen klinkt voor veel verenigingen als muziek in de oren maar de vraag is, hoe doe je dit? Nou heel simpel, geef jullie leden allemaal een eigen verkooppagina.

Met de online verkoopmethode of de persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje zijn leden direct in het bezit van een persoonlijke verkooppagina. Als de koper op de link klikt of de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje scant, komt de koper direct op de persoonlijke verkooppagina van de verkoper. Handig toch?! Wil je graag meer weten over de persoonlijke verkooppagina’s voor leden?

Meedoen kan nog!

Doet jouw vereniging nog niet mee? Schrijf je dan nu in en start jullie actie: