Grote Clubactie is gestart!

Steun nu ook een vereniging!

Op zaterdag 18 september gingen er weer ruim 300.000 lotenverkopers van 5.000 verenigingen van start. De leden gaan op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen voor hun vereniging. Samen halen zij miljoenen euro’s op voor het Nederlandse verenigingsleven.

Het 1e lot

Ieder jaar, in aanloop naar de start, overhandigen we het eerste lot aan iemand die het verenigingsleven wil steunen. Dit jaar werd het lot aangenomen door Rick Mast. Hij deed dit heel handig door de QR-code te scannen.

Online loten kopen

Door de QR-code te scannen, of te klikken op een gekregen verkooplink van een vereniging of verkoper, kun je ook dit jaar weer eenvoudig online een lot kopen. We zien dat het kopen van een lot online, bij veel kopers dit jaar de voorkeur heeft. Na het startweekend zagen we namelijk een stijging in de online aankopen van maar liefst 50% ten opzichte van vorig jaar.

Ook de online verkoop komt bij de leden steeds meer in trek. De aanleiding hiervoor zijn de persoonlijke pagina’s. Hierop kunnen ze hun eigen online lotenstand zien, badges winnen en zich inschrijven voor leuke verkoopwedstrijden.

Ben jij benieuwd hoe de start van de Grote Clubactie er bij een vereniging aan toe gaat?

Het Jeugdjournaal ging langs bij Tennisvereniging Barendrecht. De (jeugd)leden doen hard hun best om zoveel mogelijk loten te verkopen. Zij mogen namelijk zelf kiezen waar het opgehaalde bedrag naar aan wordt besteed, zoals een trampoline of leuke activiteit.