Gulle gevers in Nijmegen

De Hazenkamp Gymsports

De Hazenkamp Gymsports realiseerde in 2021 een opbrengst van € 15.243,- met de Grote Clubactie. Lees hieronder hoe ze eerder ook een mooi bedrag ophaalde.

Boven de € 10.000,- ophalen met één actie? Dat lukt De Hazenkamp Gymsports uit Nijmegen al meerdere jaren. De opbrengsten van ruim € 12.000,- en bijna € 11.000,- van de afgelopen 2 jaar liegen er niet om. In 2018 verkocht de gymnastiekvereniging met leden uit heel de omgeving meer dan 5.300 loten. “Al onze jeugdleden hebben ook enorm hun best gedaan.”, zegt Berthe van de Weem, namens de gymnasten.

Veelal jonge leden
Haar vereniging telt 1.700, meest jonge leden, die met een tegoedbon voor gratis springen in de trampolinezaal in hun nieuwe accommodatie SportQube, werden verleid om zoveel mogelijk loten te verkopen. Ze liepen de laatste maanden van het jaar massaal met lotenboekjes door de regio. “En voornamelijk de jongste leden. We tellen sowieso heel veel kinderen onder de 12 jaar.” In Nijmegen en omliggende plaatsen verkochten die aan familie, vrienden en huis aan huis. “De kinderen zijn erg enthousiast aan de slag gegaan, want ze wilden allemaal heel graag komen springen.”, lacht Berthe. “In onze regio zijn de mensen blijkbaar gul.” De jongeren met volle lotenboekjes, hebben hun ‘cadeautje’ al gebruikt en hebben met hun vriendjes lekker veel kunstjes kunnen doen in de nieuwe springzaal.

Geld voor luchtkussens in pand en satellietzalen
Voor de gymnastiekvereniging van Berthe is de opbrengt meer dan welkom, aangezien ze met hun hoofdvestiging naar een nieuw pand zijn verhuisd. “We hebben nog steeds wensen, we willen graag nog meer Air Track Factory materialen aanschaffen, ook voor onze satellietzalen.” Volgend jaar gaat de club weer voor een nieuw record. “We hebben beter gescoord dan de afgelopen 6 jaren, in 2012 zaten we hier nog boven. Dus dat is de uitdaging.”

Succesverhaal De Hazenkamp Gymsports

Ben je nieuwsgierig wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen?