Lees hieronder hoe Haagse Rugby Club in 2019 de Grote Clubactie organiseerde.

De provincie Zuid-Holland was in 2018 de best verkopende provincie van de Grote Clubactie. Eén van de verenigingen die hieraan bijdroeg was nieuwkomer HRC. De Haagse Rugby Club wist met hun eerste deelname ruim € 10.000,- op te halen. Wat een prestatie!

Cheque van € 10.000,-
Topper bij de verenigingen in Zuid-Holland was in 2018 de Haagse Rugby Club, die maar liefst 4.416 loten aan de man of vrouw bracht. De rugbyclub mocht zich daarmee tot de beste nieuwkomers van de Grote Clubactie rekenen en was ook nog eens de best verkopende van de 33 rugbyverenigingen van Nederland. HRC heeft met dit gigantische aantal verkochte loten een cheque van dik € 10.000,- in de bus ontvangen, zijnde 80 procent van het bedrag dat ze met de verkoop voor de Grote Clubactie hebben opgehaald.

Vol de strijd aangegaan
De grootste rugbyvereniging van Nederland had een heel strijdplan opgesteld om in 2018 de loten aan de man te brengen. De jongste ‘guppen’ kregen al medio september de eerste boekjes uitgereikt. En niet alleen de guppen werden opgeroepen om mee te doen aan de verkoop, ook de turven, de benjamins en de mini’s zijn de straten in gestuurd met lotenboekjes. Om de vaart in de verkoop te houden, werden de leden begin oktober opgeroepen de volle boekjes in te leveren en zo mogelijk nieuwe lotenboekjes te halen. “Met veel enthousiasme.” “Het resultaat mag er dan ook wezen”, kregen de leden te horen bij de uitreiking van de prijzen. Met de ruim € 10.000,- die de Haagse Rugbyclub in hun eerste actie binnenhaalde “kan de verenigingen mooie dingen doen.”

Succesverhaal De Haagse Rugby Club

Ben je nieuwsgierig wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen?