Joost wint ‘Hoe verkoop jij loten’ actie

Hij deelde zijn filmpje met #groteclubactie en wint de Top1Toys cadeaupas ter waarde van € 150,-.

Van de vele inzendingen bij de winactie ‘Hoe verkoop je loten?’ werd Joost (12) van de Alkmaarsche ijsclub de winnaar. Zijn video was erg creatief en hij stroomde al snel door naar de top 5. De ambassadeurs van de Grote Clubactie brachten hun stem uit en Joost kwam als winnaar uit de bus.

Surprise, surprise!

Joost werd door zijn ouders met een smoes naar de Top1Toys winkel in winkelcentrum Broekerveiling gebracht. Hij wist van niets en dus was het uitreiken van de prijs een echte verrassing. Eenmaal aangekomen bij de winkel stond daar Marijke van de Grote Clubactie met een reuze cheque en een hele grote beker van Budget Trophy op hem te wachten. Hij werd eerste bij de winactie ‘Hoe verkoop je loten?’ en won daarmee de Cadeaupas ter waarde van € 150,- van Top1Toys. Door zijn video te plaatsen en te delen, verkocht hij maar liefst 62 loten extra online!

Joost (12) van de Alkmaarsche ijsclub wist met zijn inzending nummer 1 te worden

Hilarische beeldspraak

Bekijk hier de winnende inzending en zie hoe knap zijn zelf ingesproken voice-over naadloos aansluit op de beelden die je ziet. Zorg dat je je geluid dus aanzet!

Tijdens de Grote Clubactie komen op TikTok, Facebook en Instagram erg leuke, creatieve video’s voorbij. Als ze hierbij de hashtag #groteclubactie gebruikten, maakten ze kans om in de top 5 te komen. De top 5 wordt door ambassadeurs van de Grote Clubactie bekeken en beoordeeld.