Ons doel: het lustrumconcert

De verkoop van Superloten groots ingezet

Lees hieronder hoe Popkoor Sparkling een aantal jaar geleden de Grote Clubactie organiseerde.

Popkoor Sparkling, een popkoor met 50 enthousiaste dames, deed een paar jaar geleden voor het eerst mee aan de Grote Clubactie. Het aankomende lustrumconcert was hiervoor de directe aanleiding. Met een opbrengst van ruim € 4.500,- werd de actie een groot succes. Maar hoe realiseer je een hoge opbrengst met volwassenen?

5-jarig bestaan
Clubcoördinator Janny: “Dit jaar bestaat Popkoor Sparkling 5 jaar en daarom wilden we een lustrumconcert organiseren. Natuurlijk kunnen wij altijd wel iets leuks in de stijgers zetten, maar nu wilden we het groter aanpakken. Het mocht niet ten koste gaan van onze inkomsten. Wij dachten: met 50 gezellige en enthousiaste dames moest dat ons toch ook lukken!” Vanuit de Activiteitencommissie waren er 2 leden die het voortouw namen en de voorbereidingen deden.

Superloten
“De verkoop van Superloten hebben wij groots ingezet”, vertelde Janny. “Tijdens een bijeenkomst van Ondernemers Vereniging Nissewaard werden wij uitgenodigd om een optreden te verzorgen. Dit moment hebben wij aangegrepen om te vertellen over Superloten en dat werd een succes!” Tijdens deze avond werd een groot deel van de Superloten verkocht. Alle kopers kregen een vermelding op de Facebookpagina van Popkoor Sparkling. Clubcoördinator Janny: “Door deze bekendheid werden wij zelfs door andere bedrijven benaderd! Uiteraard heeft ook de inzet van onze koorleden de actie nog succesvoller gemaakt.”

Succesverhaal Popkoor Sparkling

Doel realiseren
Janny: “Mede dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie kunnen wij tijdens ons lustrumconcert iets extra’s doen. Wij willen het groots aanpakken: met een mooie aankleding van het podium, aankoop van accessoires bij de kleding van het koor, huur van een zaal, licht en geluid. Het wordt een gezellige avond met zang en muziek.”

Ben je nieuwsgierig wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen?