We zetten samen de schouders eronder!

K.V.V. Quick ’20

K.V.V. Quick ’20 realiseerde in 2021 een opbrengst van € 22.295,- met de Grote Clubactie. Lees hieronder hoe ze eerder ook een mooi bedrag ophaalde.

Ook dit jaar gaan Desirée Broekman en Ilse Tijdhof, organisators van de Grote Clubactie binnen K.V.V. Quick ’20, weer vol enthousiasme aan de slag. Vorig jaar vertelden ze al over hun enorm grote succes met de verkoop van Superloten. Ook dit jaar verkopen zij Superloten, maar ze doen meer…

Iedereen zet zich in
Ilse: “Vorig jaar, tijdens de Grote Clubactie 2018, verkochten we maar liefst 129 Superloten. Hoe we dat hebben gedaan of wat onze kracht was? Persoonlijke benadering! Gecombineerd met enthousiasme en een duidelijk doel stimuleert de verkoop extra.” “Ook dit jaar verkopen we Superloten”, vertelt Desirée. “We benaderen hiervoor bedrijven uit de regio. Dit doen we zowel telefonisch als per mail of we gaan persoonlijk langs.” Een voorbeeld hiervan is Hotel Ros van Twente, een van de vaste kopers van een Superlot voor K.V.V. Quick ’20. Kortom: samen zetten zij de schouders eronder!

Quick ’20 kiest voor een persoonlijke benadering
Dit jaar verkoopt K.V.V. Quick ‘20 naast Superloten ook loten via het verkoopboekje. Ze kiezen ook hier voor een persoonlijke benadering van de jeugdleden. Ieder jeugdlid ontvangt een gepersonaliseerd verkoopboekje. De organisatie houdt een overzicht bij van de uitgegeven verkoopboekjes. Denk hierbij aan wie er een verkoopboekje heeft gekregen, maar net zo belangrijk wanneer ze het verkoopboekje weer hebben ingeleverd, of juist niet. Want wordt er geen verkoopboekje ingeleverd? Dan gaat de coördinator er achteraan. “Dit kost wel wat meer tijd en geduld, maar draagt zeker bij aan een grotere opbrengst!”, aldus Ilse.

Succeserhaal K.V.V. Quick '20

Extra stimulans
Hoewel alle leden achter de Grote Clubactie staan en de K.V.V. Quick ’20 steunen, gaat lotenverkoop niet altijd vanzelf. Sommige verkopers hebben meer stimulans nodig dan anderen. Hoe pakt K.V.V. Quick ’20 dit aan? “Ieder jeugdlid dat minimaal 30 loten verkoopt krijgt altijd een prijs, dit jaar is dat een toffe voetbal! Hoe leuk is dat?! Maar misschien ben je wel de beste verkoper van K.V.V. Quick ’20? Dan maak je kans op een extra prijs”, vertelt Desirée. Het gaat vooral om de gezamenlijke inzet voor de club. Samen loten verkopen is niet alleen leuker, maar draagt tevens bij aan verbondenheid en zo ook het realiseren van het clubdoel.

Duidelijk doel – 100 jarig bestaan
In 2020 bestaat K.V.V. Quick ’20 100 jaar. Daar mag je trots op zijn en dat gaat gezamenlijk gevierd worden met alle clubleden en vrijwilligers. De inhoud van het programma blijft nog even een verrassing, maar ook hier staat gezamenlijke inzet, gezelligheid en verbondenheid met de vereniging voorop.

Tips voor andere verenigingen
K.V.V. Quick ’20 heeft zeker nog tips voor andere verenigingen. Ilse vertelt: “Zorg dat je het samen oppakt. Ik doe deze 47e editie samen met Desirée, maar we schakelen met meerdere vrijwilligers om zoveel mogelijk uit deze Clubactie te halen.” “Samen is onze inzet GOUD waard en kunnen we voor de vereniging een geweldige opbrengst realiseren. En zeg nu zelf, elke verenging heeft baat bij extra inkomsten!”, aldus Desirée.

Ben je nieuwsgierig wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen?