Persoonlijke QR-codes voor jullie leden

Bereid je actie voor in jullie ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving

Voor de verkoopmethodes, het verkoopboekje en online, kunnen jullie de gegevens van de leden die gaan verkopen invoeren in jullie eigen ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving. Op deze manier wordt er automatisch een persoonlijke verkooppagina aangemaakt voor de leden waarmee ze loten kunnen verkopen.

Nieuw voor jullie leden!

Een eigen online omgeving

Tijdens de actie kunnen verkopers die in het bezit zijn van een eigen online verkooppagina, via deze pagina, inloggen op hun eigen online omgeving. Op de online omgeving hebben zij inzicht in hun persoonlijke online lotenmeter, kunnen ze badges verdienen, hun verkoopstand in het team en vereniging zien en zijn er verschillende video’s met tips en tricks te vinden.

De leden ontvangen hun inlogcode voor de online omgeving via de persoonlijke QR-code sticker die op het verkoopboekje geplakt kan worden. De sticker met persoonlijke QR-code kunnen jullie vooraf zelf printen op de gratis meegeleverde stickervellen. Je kunt de persoonlijke QR-codes vinden in jullie ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving bij ‘deelnemende leden’. Als jullie online meedoen, dan krijgen de leden de inloggegevens per mail.

Afgelopen jaar hebben we gezien dat het gebruik van de persoonlijke QR-code zorgt voor 20% meer opbrengst.

Gratis stickervellen

Dit jaar gratis stickervellen bij jullie bestelde verkoopboekjes

Na het uploaden van de gegevens staan de persoonlijke QR-codes klaar bij deelnemende leden achter de inlog. Deze QR-codes print je eenvoudig op, de gratis meegeleverde, stickervellen en plak je daarna op de voorkant (over de standaard QR-code) van de verkoopboekjes.

Zo gaan de kopers, na het scannen van de QR-code, direct naar de persoonlijke online verkooppagina van de verkoper en hoeft niet eerst de club en verkoper opgezocht te worden. Daarnaast kan de verkoper zelf eenvoudig de link van zijn eigen pagina delen met vrienden en familie via WhatsApp, e-mail en social-mediakanalen.