Tafeltennis Vereniging Rijnsoever
Rijnsoever

Corine van de Marel en Jeroen Holten
Clubcoördinator

Online + Verkoopboekjes + Papieren loten
Opbrengst 2020 € 1.623,-

80%
van de opbrengst gaat naar de club!

Tafeltennisvereniging Rijnsoever realiseerde in 2021 een opbrengst van € 1.501,- met de Grote Clubactie. Lees hieronder hoe ze eerder ook een mooi bedrag ophaalde.

Tafeltennisvereniging uit Rijnsoever doet al meer dan 30 jaar (!) mee met de Grote Clubactie. Clubcoördinatoren Corine van de Marel en Jeroen Holten organiseren samen de Clubactie, mede doordat Corine vroeger toen zij zelf jeugdspeler was bij de vereniging ook loten heeft verkocht. TTV Rijnsoever omschrijft zichzelf als een hechte, warme en sportieve vereniging.

De jonge lotenverkopers gebruiken het verkoopboekje vooral bij verjaardagen en familieleden

Enthousiaste jeugd

Elk jeugdlid van de vereniging krijgt een verkoopboekje met begeleidende brief waarin tips en tricks staan hoe je het beste loten kan verkopen. ‘De jonge lotenverkopers gebruiken het verkoopboekje vooral bij verjaardagen en familieleden,’ vertellen de clubcoördinatoren. ‘De jeugd heeft enthousiasme nodig’, vertelt Corine, ze worden gestimuleerd om loten te verkopen bij bekenden.

Steun jouw vereniging

Ook de senioren moedigen elkaar aan om loten te verkopen.

Senioren verkopen ook

Niet alleen de jeugdleden zetten zich in voor hun vereniging maar ook de senioren dragen hun steentje bij. Jeroen hangt voor de senioren een lijst in de kantine waarop zichtbaar is wat er verkocht is en dat motiveert de senioren om ook loten te verkopen. Daarnaast moedigen de senioren elkaar aan om loten te verkopen. ‘We hebben een vaste kern, de Rijnoevenaars, die elk jaar veel loten verkopen’, vertelt Jeroen.

Geen streefbedrag

De tafeltennisvereniging maakt geen gebruik van een streefbedrag of specifiek doel. Aan de leden wordt gevraagd om ieder 5 loten te verkopen. De een verkoopt er een stuk meer en de ander wat minder. Volgens Corine is het belangrijk om eerlijk te communiceren naar alle leden. Door corona zijn er veel kosten gemaakt die deels gedekt konden worden met de opbrengsten uit de Grote Clubactie. Ook gaat er een deel van de opbrengst naar het clubkampioenschap, toernooien en de overnachting met jeugdleden.

Jaarlijkse overnachting

De vereniging organiseert een jaarlijkse overnachting voor de jeugdleden. Een leuke activiteit waar iedereen naar uitkijkt. De topverkopers van TTV Rijnsoever worden tijdens dit event in het zonnetje gezet door de organisatie en beloond met een leuke prijs.

Ben je nieuwsgierig wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen?