Verkoopboekje mét QR-code

Nu gratis stickervellen bij jullie bestelling

Wist je dat je heel makkelijk de verkoopboekjes kunt voorzien van een persoonlijke QR-code?

Voor jullie deelnemende leden staan er persoonlijke QR-codes klaar in de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving. Deze QR-codes print je eenvoudig op, de gratis meegeleverde, etikettenvellen en plak je daarna op de voorkant (over de standaard QR-code) van de verkoopboekjes.

Zo gaan de kopers, na het scannen van de QR-code, direct naar de persoonlijke online verkooppagina van de verkoper en hoeft niet eerst de club en verkoper opgezocht te worden. Daarnaast kan de verkoper zelf eenvoudig zijn eigen pagina delen met vrienden en familie.

Het verkoopboekje is al jaren een succesvolle verkoopmethode waarbij, veelal jeugdleden, (online) loten verkopen aan familie, vrienden en buren!

Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Deze snelle manier om loten te verkopen, scheelt de vereniging achteraf invoerwerk omdat de verkochte loten direct worden verwerkt. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft.

Wil je meer weten over de verkoopmethodes? Neem deel aan het gratis webinar: Zo werkt het! via onderstaande button.