Combineer verkoopmethodes!

Zorg voor een hogere opbrengst

We bieden verschillende methodes aan om loten te verkopen, waarbij altijd 80% naar jullie clubkas gaat. Kies daarom de methode die het beste bij jullie vereniging past. Beter nog! Zet meerdere methodes in voor een hogere opbrengst.

Hoe werken de verkoopmethodes?

Verenigingen kunnen vier verschillende verkoopmethodes inzetten tijdens hun clubactie:

  • Verkoopboekje
  • Online
  • Superlot
  • Papieren lot

De meest gekozen combinaties door verenigingen is: het verkoopboekje, samen met de online verkoop en Superloten. Lees hieronder en via onderstaande buttons meer over de verkoopmethodes.

Steun jouw vereniging

Verkoopboekje met QR-code

Het verkoopboekje is de meest gekozen verkoopmethode en is al jaren een succesvolle verkoopmethode waarbij, veelal jeugdleden, (online) loten verkopen aan familie, vrienden en buren!

Via de (persoonlijke) QR-code, op het vernieuwde verkoopboekje, kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot kopen. Deze snelle manier om loten te verkopen, scheelt de vereniging achteraf invoerwerk. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje.

Online loten: simpel en snel loten verkopen

Deze gratis verkoopmethode geeft jouw vereniging en leden de mogelijkheid om simpel en snel online loten te verkopen. Jouw vereniging en leden delen simpelweg de link van hun persoonlijke verkooppagina via WhatsApp, social media en e-mail en voilà: je verkoopt loten. De perfecte methode om in te zetten door oudere (jeugd)leden.

Superlot: direct € 120,- voor jouw vereniging

Wil je als vereniging echt klappers maken met jullie lotenverkoop? Zet dan Superloten in! Met een Superlot t.w.v. € 150,- verkoop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,-, want 80% gaat direct naar jullie clubkas! Een Superlot is ideaal om te verkopen aan seniorenteams binnen de vereniging (zo dragen ook zij hun steentje bij) en aan bedrijven als een mooie vorm van mini-sponsoring.

Papieren loten: direct de opbrengst binnen

De papieren loten worden vooraf door de vereniging voor € 0,60 per stuk ingekocht bij de Grote Clubactie. Lotenkopers betalen contant € 3,- en krijgen een papieren lot. Per lot levert dit € 2,40 op voor de club. Verkoop papieren loten en ontvang direct de opbrengst!