Voor welke verkoopmethodes gaan jullie?

Gebruik de keuzehulp en ontdek welke verkoopmethodes bij jullie passen

Op 24 september gaat de 50e editie van de Grote Clubactie van start. Om jouw vereniging zo goed mogelijk te adviseren met een advies op maat, hebben wij een keuzehulp ontwikkeld. Met deze handige tool kom je er in een handomdraai achter welke verkoopmethodes het meest geschikt zijn voor jullie vereniging en leden.

Hieronder leggen we nog even uit welke verkoopmethodes er zijn. En misschien wel het beste advies… combineer er een aantal, we zien namelijk dat verenigingen die meerdere verkoopmethodes inzetten, gemiddeld meer geld ophalen!

Verkoopboekje

Met het verkoopboekje verkoop je loten met pen via de machtigingsformulieren, maar óók online.

De (persoonlijke) QR-code op het boekje linkt naar de online verkooppagina. Op deze manier kun je ook online loten verkopen aan de deur én de link van de pagina delen via WhatsApp en social media. Zo ga je dus ook langs de digitale deuren!

Online

Leden verkopen loten met hun persoonlijke verkooppagina op afstand en direct aan de deur.

De verkooppagina ontvangen ze van jou als verenging per e-mail en is voorzien van jullie spaardoel en logo.  Hebben je leden ook een verkoopboekje, dan is deze pagina daar ook aan gekoppeld middels de QR-code sticker. Ze delen eenvoudig de link van hun persoonlijke verkooppagina via WhatsApp en social media met vrienden en familie.

Superlot

Met een Superlot t.w.v. € 150,- maak je echte klappers. Je verkoopt namelijk 50 loten in één keer.

Een Superlot is ideaal om te verkopen aan seniorenteams maar ook bedrijven als een vorm van mini-sponsoring. Ook hier gaat er 80% naar de vereniging, dit is dus direct € 120,- naar jullie clubkas!

Papieren lot

Papieren loten verkoop je fysiek.

Je koopt deze loten vooraf in (á €0,60) bij de Grote Clubactie en verkoopt ze contact voor € 3,- per stuk aan de koper en overhandigd hen het papieren lot, voorzien van lotnummer.

Benieuwd welke van deze verkoopmethodes bij jullie passen? Gebruik nu de keuzehulp!